Wellnessmassage

Wil je je even opladen? Je vol energie voelen? Juist de dag achter je laten en heerlijk ontspannen? Dan is een wellnessmassage de massage voor jou. Je kunt een klassieke ontspanningsmassage boeken of een van de specialisaties, zoals een jadesteen massage.

De wellness ontspanningsmassage wordt gegeven met een verwarmde massage olie of lotion naar wens. De zachte en voedende massageolie is 100% natuurlijk. Op geur gebracht met etherische olie, zoals sinaasappel, bergamot of bijvoorbeeld lavendel.

  • Ontspant de spieren.
  • Mentale ontspanning.(stress verlaging)
  • Betere doorbloeding.
  • Bevordering herstel bij blessures.
  • Afvoer van afvalstoffen.
Gezichtsmassage en gezichtsbehandeling
ONLINE AGENDA – Direct reserveren.

Kies jouw favoriete wellnessmassage

  • Een klassieke ontspanningsmassage.
  • De Jade steen massage. (te vergelijken met een hotstone massage)
  • Een magneetmassage
  • De bamboemassage, een combinatie met de ontspanningsmassage.
  • Anti-stressmassage.

Stress reductie massage

Last van stress? Gespannen? Zit je hoofd vol met gedachten of pieker je de laatste tijd erg veel? Dan is een massage precies wat je nodig hebt. Even tijd voor jezelf en rust vinden. Bij een stress reductie massage wordt je gemasseerd met een 100% natuurlijke olie waaraan een etherische olie is toegevoegd. Deze wordt speciaal voor jou uitgekozen.

We nemen even de tijd.

Samen kijken we dan naar wat het lichaam nu precies aangeeft. Waar het vastzit of waar er vermoeidheid wordt ervaren.

Na zo’n massage is er ruimte voor een gesprek over wat ervaren is. Je kunt erg moe zijn, een zwaar gevoel ervaren of misschien wel wat licht in je hoofd. Tekenen die niet zomaar door de massage komen, maar juist aangeven wat in het dagelijkse leven onbewust ervaren wordt. Na een massage en zeker bij de stress reductie massage wordt er zo tijd genomen om echt even stil te staan bij je lichaam en hoofd waar normaal tijdens je dagelijkse bezigheden geen aandacht aan wordt geschonken.

Stress reductie massage

BOEK EEN MASSAGE

Reserveer nu

Stress reductie massage en chakra’s

De stressreductie massage is een rustige massage waarbij het hartchakra en keelchakra geopend wordt.

Hartchakra

Wanneer je hartchakra is geopend ben je in staat om compassie te voelen. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen.

Keelchakra

Het keelchakra staat voor ‘ik spreek en wordt gehoord’. Je durft jezelf te laten horen. Als het keelchakra geopend is dan durf je niet alleen naar buiten te brengen wie je bent en wat je nodig hebt, maar ook jezelf te horen. Juist het durven stilstaan bij de wensen die je hebt en die uit te spreken is belangrijk.  Jezelf niet laten horen, ook naar jezelf toe kan je tegenhouden om actie te ondernemen.

ademhaling bij stress

Als het voor jouw ontspanning kan helpen dan doen we ook een aantal korte oefeningen met ademhalen. Op een juiste manier ademhalen is belangrijk en hoewel ademhalen iets natuurlijks is blijkt de juiste manier van ademhalen toch vaak lastig. Er zijn verschillende ademhalingsoefeningen. Samen kijken we welke voor jou de beste resultaten geven, zodat je er zelf thuis mee kunt oefenen.

Een wellnessmassage met een etherische olie, zoals bergamot is de perfecte stressreductie massage. Een gespecialiseerde massage gecombineerd met aromatherapie.

Stress reductie massage samen met een consult boeken.

Je kunt deze massage als losse massagebehandeling boeken, maar werkt in het bijzonder goed als kuur. Deze massage kan gecombineerd worden met een consult stress burnoutcoaching.  Bespreek daarom de mogelijkheden bij je bezoek of neem gerust eerst contact op*

hoofdmassage bij stress reductie massageHoofdmassage bij stressreductie massage:

In de stressreductie massage wordt ook het hoofd gemasseerd, omdat een hoofdmassage zeer ontspannend werkt. De hoofdmassage is een “head_scalp” massage en niet hetzelfde als een Indiase hoofdmassage die op een massagestoel wordt ontvangen.

ALS JE GEÏNTERESSEERD BENT IN EEN STRESSREDUCTIE MASSAGE MET CONSULT, MAAR GRAAG EERST NOG WAT MEER INFORMATIE WENST DAN KAN JE ALTIJD EVEN TELEFONISCH OF PER E-MAIL CONTACT OP NEMEN.
Direct boeken

€ 80,-

De stressreductie massage is te boeken vanaf 80,- euro. Dit is alleen de massage en heeft een duur van minimaal 75 minuten. Een massage met een consult stress burn-out coaching heeft een duur van 2 uur en 15 minuten. Je kunt deze ook boeken via de agenda.