Periodieke massage op het werk of stoelmassagedag.

Is stoelmassage op het werk nog weg te denken?

Meer en meer lees je op internet de volgende regels bij vacatures:

  • “Eén keer in de 2 weken komt er een masseur langs die is ingehuurd om jou te voorzien van een heerlijke massage.”
  • “Een super vette werkomgeving met daarin gratis fruit, een mooie kantine en een masseur”
  • “Je helpt als masseur de hardwerkende zakenman van zijn nekpijn af”
  • “Je kunt bijvoorbeeld tijdens werktijd zo nu en dan een potje tafelvoetballen en staat de masseur een keer in de twee weken op je te wachten voor een stoelmassage…”

Niet alleen voor het terugdringen van ziekteverzuim.

Meer en meer bedrijven zien de voordelen van stoelmassage op het werk. Niet alleen voor voordelen als het terugdringen van ziekteverzuim of preventie van klachten zoals KANS. Stoelmassage aanbieden aan medewerkers in het bedrijf zorgt voor een goed imago. Een goed imago bij (toekomstige) werknemers en naar zakenrelaties toe.

Trek die werknemer met talent aan:

Heeft u als werkgever of afdelingsmanager er al voor gezorgd dat er periodiek een stoelmasseur langskomt op locatie of twijfelt u nog?

Massage op het werk is een investering dat geld bespaard. Het heeft veel voordelen die logisch zijn zoals preventie van klachten aan schouders, armen en nek of het terugdringen van ziekteverzuim maar er zijn nog veel meer voordelen van bedrijfsmassage.

Stoelmassage aanbieden aan medewerkers zorgt ervoor dat u de medewerkers met het talent waarnaar u op zoek bent aantrekt. Dat vinden wij niet alleen als stoelmasseur maar er zijn al veel bedrijven u voorgegaan. Kijk maar eens naar de wervelende vacatures op het internet.

Stoelmassage voor uw bedrijf te duur?

Denkt u dat stoelmassage voor uw bedrijf te duur is? Bedenk dat een zieke werknemer al gauw 250,- euro per dag kost. Stoelmassage is al mogelijk vanaf zo’n 210,- euro per persoon per jaar! Er zijn zoveel gezondheidsvoordelen aan stoelmassage dat ook de regering een handje mee wilt helpen om dit bereikbaar te maken. Een mooie besparing van zo’n kleine investering.  Wilt u daar meer over lezen? Klik dan hier! 

Zeker voor ondernemers met minder dan 50 werknemers biedt het veel financiële voordelen want juist daar is het belangrijk dat u die talentvolle werknemer houdt of binnenkrijgt. Ook het verlagen van de ziektekosten zijn in deze bedrijven juist zo belangrijk door de stijgende kosten.

Wilt u ook uw medewerkers tevreden en gezond houden? Klik dan hier voor een vrijblijvende afspraak.

Waardering medewerkers: Stoelmassagedag

Bent U Op Zoek Naar Een Nieuwe Manier Om Uw Team Te Bedanken Voor Hun Inzet, Enthousiasme, Samenwerking Of Bijvoorbeeld Het Behalen Van Die Belangrijke Deadline?

Bedrijfscultuur wordt meer en meer belangrijk. Om waardering voor het personeel te tonen wordt er veel gebruik gemaakt van een stoelmassagedag. De stoelmasseur(s) komt/komen een dag bij u op locatie om uw personeel eenmalig van een heerlijke ontspannen stoelmassage te voorzien.

Benieuwd of dit ook in uw bedrijf geregeld kan worden? Bel 06-21518082 of stuur een bericht.