Stoelmassage Zuidplas / Aanvraag proefmassage – demonstratie

 

Stoelmassage Zuidplas

Is uw bedrijf gevestigd in Zuidplas of omgeving (onder regio Zuidplas valt o.a. Nieuwerkerk aan den IJssel, Moordrecht, Zevenhuizen, Moerkapelle) en bent u geïnteresseerd in een stoelmassage voor uw team? Dan komen wij graag langs voor een vrijblijvende proefmassage.

Een proefmassage is mogelijk voor maximaal 2 personen uit uw organisatie, (aansluitend aan het kennismakingsgesprek) bij voorkeur de leidinggevende. Als u wilt kunt u er ook voor kiezen dat er meerdere personen kennis maken met een stoelmassage. U kunt dan gelijk inventariseren hoeveel mensen graag mee zouden willen doen. Er worden dan stoelmassages gegeven door de masseur die de vaste masseur in uw bedrijf zou worden van minimaal 10 minuten per persoon. 

Demonstratie stoelmassage voor meerdere medewerkers.

De kosten van een demonstratie zijn 55,- euro per uur, inclusief BTW en excl. eventuele parkeerkosten. Als er besloten wordt dat DOEN CCG bij u de periodieke stoelmassage komt verzorgen, worden deze kosten in mindering gebracht op uw eerste factuur. Zo is de demonstratie geheel gratis!

Kosten periodieke stoelmassage op het werk: 

De periodieke kosten van een stoelmassage op het werk liggen gemiddeld tussen de 15,- en 25,- euro per massage. De kosten zijn afhankelijk van de frequentie, duur van de massage, aantal personen en mogelijkheid van het verrichten van functietesten voorafgaand en na een massage bij specifieke klachten.

Omdat uw masseur naast professioneel stoelmasseur ook aangesloten is bij het NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmasseurs) is er meer mogelijk dan alleen een standaard ontspannende stoelmassage. Door opleiding en ervaring is uw masseur in staat om die extra effectiviteit te bereiken bij het behandelen van klachten aan rug, schouders, nek en armen. Ook hoofdpijnklachten zijn met een stoelmassage te behandelen.  

Meer weten over een stoelmassage?

Lees meer over de voordelen van een stoelmassage op het werk.

Geínteresseerd?

Laat hieronder uw gegevens achter zodat u teruggebeld kunt worden voor het maken van een afspraak of bel direct 06-21518082. Meer weten over de fiscale voordelen van een stoelmassage? Ga dan naar fiscale voordelen.

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijf (verplicht)

  Uw functie (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht