Stoelmassage Rotterdam / Aanvraag proefmassage – demonstratie

 

Stoelmassage Rotterdam:

Steeds meer bedrijven zien de voordelen van een stoelmassage op het werk. Vaak vertellen vaste klanten dat het fijn zou zijn als ook bij hun organisatie stoelmassage zou worden aangeboden. Omdat niet iedereen weet wat een stoelmassage is, kan het fijn zijn om zo’n massage eerst eens uit te proberen.  Is uw bedrijf gevestigd in Rotterdam of omgeving en bent u geïnteresseerd in stoelmassages op het werk? Dan kunnen u en uw medewerkers dit ook eerst eens uitproberen voordat u vast zit aan een contract van enkele weken of maanden.

De demonstratie / proefmassage:

Bel gerust voor het maken van een afspraak. De stoelmasseur komt dan bij uw bedrijf langs op de afgesproken tijd en datum voor een demonstratie. Tijdens de demonstratie krijgen medewerkers die dit wensen een massage van 10 minuten. Medewerkers maken niet alleen kennis met een stoelmassage maar ook met de persoon die hun periodiek zou gaan masseren.

Hierdoor wordt het voor uw organisatie duidelijk of de masseur bij uw organisatie past en hoeveel mensen er gebruik van zouden willen maken. 

De kosten van een demonstratie zijn  55,- euro  per uur incl. BTW en excl. eventuele parkeerkosten. Als u DOEN CCG inhuurt voor een periodieke massage bij uw bedrijf dan worden deze kosten op uw eerste factuur in mindering gebracht. De demonstratie is dan volledig gratis.

Ons werkgebied in de regio Rotterdam;

 

Laat hieronder uw gegevens achter zodat u teruggebeld kunt worden voor het maken van een afspraak. Meer weten over de fiscale voordelen van een stoelmassage? Ga dan naar fiscale voordelen.

Meer weten over een stoelmassage?

Lees meer over de voordelen van een stoelmassage op het werk!

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijf (verplicht)

  Uw functie (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht