Stoelmassage Rotterdam

Stoelmassage

Last van je nek of schouders en je wilt even snel een massage? Boek dan een stoelmassage! Binnen 20 minuten voel jij je dan weer energiek.

Voordelen

Stoelmassage

  • Massage over de kleding heen, er wordt geen olie gebruikt.
  • Het kan even tussendoor. In een druk leven is dat een uitkomst.
  • Er worden technieken gebruikt die snel voor ontspanning en verlichting zorgen waardoor al effectief binnen 15 minuten.
  • De stoel wordt als prettig ervaren omdat het niet voor iedereen prettig is om op een tafel te liggen. Daarnaast werken wij met een stoel die ook geschikt is voor mensen die last hebben van hun knieën.
ONLINE AGENDA – Direct reserveren
Stoelmassage aan huis reserveren?

In de regio Nieuwerkerk aan den IJssel is dat mogelijk vanaf € 45,-. Naar contact pagina voor meer informatie.

Wat is een stoelmassage?

Een stoelmassage is erg prettig om “even snel” tussendoor te doen of voor klachten aan nek en schouders. Je kunt bij een stoelmassage je kleding aanhouden en neemt plaats in een daar speciaal voor ontworpen stoel. Er wordt bij deze massage ook geen olie gebruikt want er wordt over de kleding heen gemasseerd.

Wij zijn gediplomeerd stoelmasseur en ook NGS sportmasseur hierdoor kan je niet alleen een heerlijke ontspannen stoelmassage verwachten. Bij een klacht van een spiergroep, zal er een intake worden afgenomen en zal het testen van het pijnlijke gebied tot de behandeling behoren. De massage staat dan geheel in het teken van het behandelen van de klacht.

Kinesiotapen:

Naast de stoelmassage kan je ook kiezen voor Kinesiotapen. Kinesiotapen ondersteunt de behandeling en zorgt bijvoorbeeld ook voor een houding correctie. Een verkeerde houding is vaak de oorzaak van pijnklachten aan nek en schouders.

Kinesiotape klacht schouder, bovenarm

Massage bij nek en schouderklachten.

Massage wordt vaak als een verwennerij gezien. Iets wat als prettig ervaren wordt, maar een luxe is die niet voor iedereen is weggelegd om regelmatig te ondergaan.

Massage is echter een manier om je lichaam gezond en fit te houden. Zowel lichamelijk als mentaal. Mentaal is het effect van een regelmatige massage misschien nog wel vele malen groter. Er zijn veel mensen die ervaren het altijd druk te hebben. Dat kan zijn met je baan, de kinderen, verplichtingen. Zonder je er bewust van te zijn loop je jezelf misschien al heel lang voorbij in de hectiek. Ook als je last van je nek of schouders hebt kan dat vervelend zijn en als lastig worden ervaren. Loop daar niet mee door totdat er een fysiotherapeut bij moet komen, omdat de klachten onhoudbaar zijn geworden.

Massage helpt niet alleen tegen klachten, het werkt, als je het regelmatig ondergaat, ook preventief. Je zult veel minder snel last krijgen van klachten en als ze al ontstaan zullen deze milder zijn. Denk aan een sporter die met regelmaat sport, een blessure zal minder snel optreden bij een sporter dan bij iemand die nooit sport. De spieren van iemand die niet tot weinig sport zijn stijf en stram en zeker op latere leeftijd kan dat problemen veroorzaken.

Tekenen dat je spieren vastzitten.

Misschien heb je last van je schouders door het werken in de tuin of ben je door je rug gegaan bij het stofzuigen? Het zijn tekenen dat de spieren vast zitten en er kan daardoor snel een blessure ontstaan. Blijf daar niet mee rondlopen, na één stoelmassage zal jij jezelf afvragen waarom je dat nooit eerder hebt gedaan

Mentaal is een massage de ideale manier tegen depressie, stress en dagelijkse spanningen. Het dagelijkse leven kan door emotie zijn tol eisen van je lichaam, zeker in combinatie met weinig nachtrust. De spanningen in je lichaam lopen op en uiten zich in verzuring en bijvoorbeeld hoofdpijn of migraine. Als je last hebt van hoofdpijn, neem dan eens een kijkje op de hoofdmassage pagina.