Sportmassage

Bij Doen CCG geven wij massages voor iedereen, ook sporters kunnen bij ons terecht. Wij zijn gediplomeerd NGS sportmasseur.

Sporten kan leiden tot overbelastingsverschijnselen waardoor de kans op blessures toeneemt. Door regelmatig een sportmassage te ondergaan blijven de spieren gezond, neemt de kans op blessures af en zullen prestaties verbeteren.

Wanneer een sportmassage?

 • Voor en/of na het sporten.
 • Na afronding van een fysiotherapeutische behandeling.
 • Ook voor niet sporters, bijvoorbeeld voor pijnbestrijding.
ONLINE AGENDA – Direct reserveren

Sportmassage niet alleen bij klachten

Een sportmassage is er niet alleen voor intensieve sportbeoefenaars. Juist recreatieve sporters hebben erg veel baat bij een sportmassage. Ook bij klachten als gevolg van dagelijkse bezigheden is een sportmassage een goede keuze. Het is dus niet alleen geschikt voor sporters.

“Neem niet alleen een (sport) massage bij klachten maar neem preventief zorgen voor je spieren serieus.”(per uur gezien is het goedkoper dan de kapper)

sportmassage been Sportmassage kuiten wandelen hardlopen sportmassage

BOEK EEN MASSAGE

Reserveer nu

  Soort Massage (verplicht)

  Naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Dag
  Voorkeur afspraak

  Kinesiotaping Dat kan natuurlijk ook!

  Kinesiotaping  versnelt het genezingsproces en geeft pijnvermindering., onze tape is de beste kwaliteit kinesiotape voor een betaalbare prijs..

  Kinesiotape is een tape dat na jaren van testen zo ontwikkeld is dat het perfect kan helpen bij aandoeningen aan het bewegingsapparaat. Waar normale (sport)tape vrij stug is, is kinesiotape juist bewegelijk. Het doel van de tape is dan ook om de natuurlijke bewegingen te helpen herstellen. Kom langs en ervaar het verschil!

  (Natuurlijk kan je nog steeds bij ons terecht voor de klassieke sporttape en bandage)

  tapen kuit