Sportmassage en wellnessmassage Nieuwerkerk aan den IJssel

Sportmassage en wellnessmassage behandelingen

Massage is niet alleen prettig, (voor sommigen een “mini-vakantie”, even tijd voor jezelf) maar het doet veel zowel voor het lichaam als geestelijk. Het stimuleert doorbloeding, voert afvalstoffen af en door de ontspanning van het lichaam zullen gevolgen van ons drukke bestaan, zoals vermoeidheid, last van nek en schouders of slaapproblemen verminderen.

Bij Massagepraktijk DOENCCG wordt je gemasseerd door een Gediplomeerd NGS Wellnessmasseur en NGS Gediplomeerd Sportmasseur dus je bent in goede handen. Als je geïnteresseerd bent in wat het NGS is en doet, kan je op hun site meer lezen.

Klik op een groene button om direct online een massage te boeken.

Onze massagebehandelingen: 

Wellnessmassage – ontspanningsmassage

Wellnessmassage ontspanningsmassage Nieuwerkerk aaan den IJssel

Klassieke wellnessmassage

Info

Klassieke wellnessmassage – ontspanningsmassage met heerlijk verwarmde olie en een essentiële olie, zodat jij heerlijk ontspannen weer naar huis zult gaan. De massage korter dan 60 minuten is heel fijn als rug,- schouder,- nek massage. Heb je last van je rug, schouders,- of nek? Dan kan je beter een sportmassage boeken.

ontspanningsmassage en gezichtbehandeling combinatie voordeel

NIEUW: Gezichtsmassage en gezichtsbehandelingen.

Voeg een gezichtsmassage en / of een gezichtsbehandeling toe aan je wellnessmassage en beleef een diep ontspannende gevoel, zoals wanneer je een luxueuze spa behandeling hebt ondergaan.

Stress relief massage Nieuwerkerk aan den ijssel
Info

Stress relief massage

Anti-stress massage met aromatherapie voor volledige ontspanning. Lees ook de info voor een volledige beschrijving.

Wellnessmassage met jadestenen - jadesteenmassage nieuwerkerk aan den ijssel

Jadesteen massage

Info
Magneet massage

Magneet massage

Info
Lomi lomi massage

Lomi Lomi massage

Info

De lomi lomi massage van 75 munten en van 90 minuten zijn een Lomi lomi massage sticks and stones. Er wordt hier ook gemasseerd met verwarmde jade stenen en bamboe stokken. De massage van 90 minuten is een volledige lichaamsmassage.

Sportmassage voor (recreatieve) sporters en bij klachten

Sportmassage Nieuwerkerk aan den IJssel

Sportmassage & (Kinesio)tapen

Info

Een sportmassage is een deelmassage. (alleen de benen, de onderrug, schouders en armen of bijvoorbeeld de rug, nek en schouders) bij een massage van 45 minuten of korter. Heb je niet direct een klacht, maar ben je op zoek naar een stevige massage die langer duurt? Boek dan een wellnessmassage. Bij een wellnessmassage wordt de druk van de massage aangepast aan jouw wensen. Een sportmassage boek je voor een klacht of ter preventie van klachten. Wil je een massage die langer duurt dan 45 minuten? Boek dan twee sportmassages achter elkaar of neem even contact op om de klacht die je hebt te bespreken. Soms wordt er van te voren contact met je opgenomen om de klacht te bespreken.

Let op: Kinesiotapen is ook mogelijk, maar is niet in de prijs van een sportmassage inbegrepen. De prijs van het tapen is afhankelijk van de hoeveelheid te gebruiken tape en/of de complexiteit van het te tapen gebied.

Stoelmassage 

Stoelmassage nieuwerkerk aan den ijssel

Stoelmassage

Info

Indiase hoofdmassage en hoofdpijnmassage.

Hoofdmassage Hoofdpijnmassage Nieuwerkerk aan den IJssel

Hoofdmassage

Info
Hoofdmassage met penseelmassage bij hoofdpijn

Hoofdpijnmassage

Info

Belangrijke informatie:

Er wordt alleen gewerkt met met puur en “koud geperste” olie. De basis is vaak amandelolie, een olie die verzachtend werkt en de huid soepel maakt. Ook gebruiken wij druivenpit-olie, omdat deze geschikt is voor alle huidtypen, met name de gevoelige huid en bij allergieën.

Wanneer geen massage?

Soms is het niet mogelijk om een massage te ondergaan of kan een volledige lichaamsmassage niet worden uitgevoerd. Wij masseren een gezond lichaam, neem daarom eerst contact op met een arts als je twijfelt om een massage te ondergaan.

Een aantal contra-indicaties waardoor een massage niet kan plaatsvinden:

  • Hoge koorts en griep
  • Spataderen, grote bloeduitstortingen, verwondingen en ontstekingen.
  • Hartkwalen.
  • Hoge bloeddruk.
  • Zwangerschap (geen rug en buikmassage)
  • Besmettelijke huidziekte, een schimmelinfectie aan de voeten.
  • Slechte algemene gezondheid.

* Wij behouden altijd het recht om een massage te weigeren of om wat voor reden dan ook te onderbreken.

Hygiëne:

Wij vinden hygiëne en ethiek erg belangrijk en vinden het prettig als onze klanten hier ook aan willen denken bij een bezoek aan onze massageruimte.