Lomi Lomi Massage

Lomi Lomi is een massage die oorspronkelijk komt van de mooie eilanden van Hawaii. De lomi lomi is een totale lichaamsmassage waarbij gebruik wordt gemaakt van heerlijke etherische massageolie.  Lomi lomi is dan ook niet alleen maar een massage maar een ervaring.

 • Lichamelijke en geestelijke ontspanning.
 • Activeert het lymfestelsel.
 • Stimulering van het zenuwstelsel.
 • Helpt opgehoopte spanning los te laten.
 • Helpt fysieke, emotionele en mentale stress los te laten.
 • verbetering toevoer van zuurstof.
 • Verbetering stofwisseling.
 • Bevorderd afvoer van afvalstoffen.
 • Helpt bij een goede en gezonde nachtrust.

Let op! Hoewel een Hawaiiaanse massage exotisch klinkt, het is geen erotische massage!

U kunt de massagebehandelingen boeken als:

 • Alleen achterzijde (duur 60 minuten) € 60,–
 • Volledige lichaamsmassage (duur 90 minuten) € 80,–
 • Lomi Lomi Sticks and Stones (met bamboestokken en jade stenen) (100 min.) € 95,–
ONLINE AGENDA – Direct reserveren

BOEK EEN MASSAGE

Reserveer nu

Informatie Lomi Lomi

Het is een rustige en ritmische massage die met de handen en onderarmen wordt uitgevoerd. Hoewel je in een volledige relaxte staat komt, heerlijk zult ontspannen, wordt er toch genoeg druk gegeven om in de diepe lagen door te dringen.

Afhankelijk ook van de wensen die de gemasseerde heeft kan de massage intenser zijn of juist zachter. Geen lomi lomi massage is hetzelfde, een vaste routine is er niet omdat de massage kan worden aangepast naar het moment, naar wat het lichaam nodig heeft.

Er zijn veel manieren om de massage uit te voeren en hoewel deze massage soms wordt aangeboden voor een uur, is een “standaard” duur van de massage toch gauw 80 tot 100 minuten.

Wat een lomi lomi massage ook bijzonder maakt is dat er gemasseerd wordt met vloeiende bewegingen. Sommigen zeggen dat het lijkt op de golven van de zee.

  Soort Massage (verplicht)

  Naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Dag
  Voorkeur afspraak

  Stukje historie van de lomi lomi massage:

  Lomi lomi was een “secret” massage. Het is misschien voor veel masseurs nog steeds een massage waarvan de geheimen nog niet allen zijn prijsgegeven.

  Een lomi lomi werd doorgegeven van generatie op generatie, kinderen werden hiervoor al op een jonge leeftijd uitgekozen. Afhankelijk van het moment waarop zij waren geboren werden ze gekozen als “helers” (Kahuna lā’au lapa’au) en opgeleid.

  Er zijn verschillende vormen van Lomi Lomi, afhankelijk van het land waar lomi lomi wordt gegeven zijn er “aanpassingen” gemaakt. Oorspronkelijk is het 80% gebed en 20% massage maar het is nu meer bekend als massage dan gebed. De twee bekendste massage vormen zijn “Temple Style” en “Auntie Margaret’s Style” De massage past uitstekend in ons aanbod omdat de nadruk ligt op ontspanning en wegnemen van negatieve emoties, het lichaam wordt rustig en stress wordt losgelaten. Het gaat om harmonie en liefde. Volgens de Hawaiiaanse filosofie leidt gebrek hieraan tot weerstand wat blokkades brengt in de energiestroom.

  If there is one lesson I encourage each of you to glean from Kahu it is this: You are a unique being. You are a divine being. You have within you the entire universe.
  ~ Tom Cochran
  If your hands are gentle and loving, your patient will feel the sincerity of your heart, his soul will reach out to yours and God’s healing power will flow through you both.
  ~ Auntie Margaret Machado