Hoofdmassage2018-02-22T20:20:01+00:00

Hoofdmassage bij stress en hoofdpijn

Een hoofdmassage zorgt naast het verlichten van kwalen en pijnen voor een diepe ontspanning. Het hoofd en de schouders zijn belangrijke energiecentra van ons lichaam. Als je gestrest bent of boos, hopen spanningen zich op en uit het zich in hoofdpijn, pijn in de nek of schoudergebied. Door stevige en zachte massagebewegingen wordt gezorgd dat blokkades worden opgeheven en kan het voor verlichting zorgen bij pijn door stress of migraine.

De effecten van een hoofdmassage zijn niet alleen lichamelijk maar werkt ook mentaal door. Hoofdmassage kalmeert en ontspant.

 Te boeken als tafel- of stoelmassage.

hoofdmassage indean head massage

Een Indean Head massage is een massage die heel goed als stoelmassage kan worden gegeven. Overleg met de masseur welke vorm voor jou het meest geschikt is.

  • Verhelpen of verminderen van stress gerelateerde klachten.
  • Hoofdpijn (o.a. spanningshoofdpijn)
  • Verkrijgen van een diepe ontspanning, te verbetering van een goede nachtrust.
  • Verbetering van de haargroei. (Goede bijkomstigheid!)
Andere behandelingen / tarieven

BOEK EEN MASSAGE

Reserveer nu

Soort Massage (verplicht)

Naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Dag
Voorkeur afspraak

Kantoorpersoneel en hoofdmassage:

Als de gehele dag wordt gewerkt achter een computer, dan ben je waarschijnlijk wel bekend met het gevoel dat de nek stijf aan gaat voelen en ogen moe worden. Door de spanning in de nek en moeheid van de ogen kan je hoofdpijn krijgen. Een hoofdmassage werkt niet alleen verlichtend bij hoofdpijn maar is een massage die een diepe ontspanning brengt waarbij ook het gebied van de nek en schouders worden behandeld.

Kinesiotaping nek en schouder:

Bij spanningshoofdpijn en alle aandoeningen die gepaard gaan met een pijnlijke of stijve nek kan er ook gekozen worden voor kinesiotapen. In combintie met een massage geeft dit een maximale verbetering van de spierfunctie en zal de pijn sterk verminderen.  Vraag ernaar bij uw boeking!

Follow

Follow this blog

Get a weekly email of all new posts.

Email address

Naam (*)