Hoofdmassage bij stress en hoofdpijn

Een hoofdmassage is heerlijk om te ontvangen. Het zorgt zowel voor een diepe ontspanning als dat het verlicht bij kwalen en pijnen door stress of hoofdpijn. Het hoofd en de schouders zijn belangrijke energiecentra van ons lichaam. Als je gestrest bent of boos dan hopen spanningen zich op en zullen die spanningen zich vooral uiten in hoofdpijn, pijn in de nek of het schoudergebied. Door het afwisselen van stevige en zachte massagetechnieken wordt gezorgd dat blokkades worden opgeheven. Het is een fijne massage voor verlichting van pijn door stress of migraine.

De effecten van een hoofdmassage zijn niet alleen lichamelijk, maar werken ook mentaal door. Een hoofdmassage kalmeert, ontspant en stimuleert het bloed en lymfestelsel. Hierdoor worden gifstoffen afgevoerd en zal het zorgen voor een sneller herstel.

 Boeken als tafel- of stoelmassage?

hoofdmassage indean head massage

Een Indean Head massage is een massage die het beste kan worden ervaren als stoelmassage. Het is een fijne massage om even tussendoor te ervaren in drukke perioden. Je kunt de massage ook boeken als tafelmassage. Neem dan wel van te voren even contact op, zodat daar rekening mee gehouden kan worden. Boek je de massage aanvullend op een ontspanningsmassage? Dan wordt de hoofdmassage altijd na de ontspanningsmassage als tafelmassage gegeven.

 • Verhelpen of verminderen van stress gerelateerde klachten.
 • Hoofdpijn (o.a. spanningshoofdpijn)
 • Verkrijgen van een diepe ontspanning, ter verbetering van een goede nachtrust.

 • Verbetering van de haargroei. (Goede bijkomstigheid!)

Andere behandelingen / tarieven

BOEK EEN MASSAGE

Reserveer nu

  Soort Massage (verplicht)

  Naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Dag
  Voorkeur afspraak

  Meer weten?

  NIEUW:

  Vaak last van hoofdpijn of migraine? Probeer dan ook eens een hoofdmassage met penseelmassage.

  De hoofdmassage is een head-scalp massage met zachte massagetechnieken. Het resultaat van de massage is dat de druk op het hoofd direct zal verminderen. Vervolgens ontvang je een massage van het gelaat met penselen. Dit is een rustige massagetechniek welke een bijzondere ervaring zal geven en bovendien totale ontspanning beloofd van de meer dan 40 kleine spiertjes in het gezicht.

  Meer weten?

  Kantoorpersoneel en hoofdmassage:

  Werk je veel achter een computer of aan een bureau op kantoor? Als de gehele dag wordt gewerkt achter een computer, dan ben je waarschijnlijk wel bekend met het gevoel dat de nek stijf aan gaat voelen en de ogen moe worden. Door de spanning in de nek en moeheid van de ogen kan je hoofdpijn krijgen. Een hoofdmassage werkt niet alleen verlichtend bij hoofdpijn, maar is een massage die een diepe ontspanning brengt waarbij ook het gebied van de nek en schouders worden behandeld. Juist kantoorpersoneel zal klachten aan nek, schouders en hoofd herkennen. De hoofdmassage zorgt voor verlichting en is ook een fijne afwisseling van een stoelmassage. Zeker om alle drukte waar we vaak mee rondlopen in ons hoofd los te laten.

  Kinesiotaping nek en schouder:

  NGS kinesio

  Bij spanningshoofdpijn en alle aandoeningen die gepaard gaan met een pijnlijke of stijve nek kan er ook gekozen worden voor kinesiotapen. In combinatie met een massage geeft dit een maximale verbetering van de spierfunctie en zal de pijn sterk verminderen.  Vraag ernaar bij je boeking!