HOOFDMASSAGE MET

Penseelmassage

Bij de hoofdmassage met penseelmassage wordt het hoofd, nek, schouders en het gezicht gemasseerd. De hoofdmassage is een hoofd-hoofdhuid massage. Door het gebruik van verschillende penselen worden zenuwuiteinden geprikkeld. Hierdoor wordt de doorbloeding gestimuleerd en afvalstoffen afgevoerd. Het is dé massage voor diepe ontspanning en bij stress of last van hoofdpijnklachten. 

  • Voor diepe ontspanning.

  • Bij hoofdpijnklachten.

  • In stressvolle tijden.

  • Bij “drukte” in je hoofd.

ANDERE HOOFDMASSAGE?
hoofdpijnmassage-penseelmassage

Geniet & Ontspan Met de hoofd en penseelmassage van het gezicht.

Je kunt de massage als een losse massage boeken, maar ook toevoegen als vervolg op een wellnessmassage.
CONTROLEER BESCHIKBAARHEID

Hoofdmassage bij stress.

Stress beïnvloed niet alleen je stemming, je wordt prikkelbaar, ongeduldig en misschien wel nerveus. Het geeft ook klachten in het lichaam en zorgt ervoor dat je niet meer helder kan denken. Een veelvoorkomende klacht bij stress is last hebben van hoofdpijn. Een dof gevoel in je hoofd of juist het gevoel alsof er een drumband de fanfare speelt. Dan helpen misschien aspirine, maar het slikken van pillen is het bestrijden van symptomen. De reden; geen rust vinden in je hoofd en het niet in balans zijn dat wordt niet verholpen.

Juist in tijden van stress is het belangrijk om tijd te nemen voor jezelf. Die tijd gunnen we onszelf vaak niet en daarom is er de hoofdmassage met penseelmassage. Het is een korte massage van 15 tot 30 minuten die je als een losse massage kunt boeken en waarbij er geen gebruik wordt gemaakt van een olie of lotion. Het is ook een fijne massage om een wellnessmassage mee af te sluiten. Als je een wellnessmassage boekt kan je deze massage aan je behandeling toevoegen.

Wat kan je verwachten van een hoofdmassage met penseelmassage?

Bij de hoofdmassage worden er verschillende technieken gebruik die je ook terug ziet in de Indiase hoofdmassages. Door zachte technieken af te wisselen met stevige massagetechnieken kalmeert het, verminderd het onrust en helpt de massage om beter te slapen. Naast het hoofd wordt ook de nek gemasseerd. De penseelmassage wordt uitgevoerd op het gelaat. De zachte strijkingen met verschillende soorten penselen bevorderd niet alleen de doorbloeding en het afvoeren van afvalstoffen in lymfe, maar is zeer ontspannend.

Vegan penselen.

De penselen zijn synthetisch en daardoor VEGAN. Daarnaast zijn synthetische penselen hygiënischer dan penselen met (gedeeltelijk) echt haar.