GUN JEZELF DIE

Diepe Ontspanning

Een gezichtsmassage met gezichtsbehandeling geeft je het ontspannende gevoel als wanneer je een luxueuze spa behandeling hebt ondergaan. Boek een aparte massage en behandeling of voeg deze toe aan een wellnessmassage voor het ultieme gevoel van wellness.

Boek nu!
Over de behandelingen
Gezichtsmassage en behandeling
Gezichtsbehandeling Nieuwerkerk aan den IJssel

Wat is een gezichtsmassage?

Een gezichtsmassage is een massage van het gezicht, de hals, decolleté en schouders waardoor je niet alleen volledig tot rust komt, maar het ook nog veel andere voordelen biedt. Zo biedt een gezichtsmassage uitkomst bij hoofdpijn en die nare rimpeltjes. Bovendien zorgt een massage van het gezicht voor die gezonde gloed wat een jong en energiek uiterlijk geeft.

De gezichtsmassage is vooral erg bekend in Japan. Wist je dat de vrouwen in Japan elke dag hun gezicht masseren? Zou het daarom zijn dat zoveel Japanse vrouwen zo’n goede conditie van hun huid behouden als ze ouder worden? Lees verder in dit artikel over de KoBiDo Japanse gezichtsmassage.

De techniek van een gezichtsmassage.

Gezichtsmassage is een massage met een techniek die zowel de huid aan de oppervlakte als de dieper gelegen weefsels behandeld. Je kunt de gezichtsmassage ondergaan als ontspannende massage en als intensievere variant.

De ontspannende gezichtsmassage richt zich op het ontspanning van het gezicht. Heerlijk als toevoeging op een wellnessontspanningsmassage,  een wellnessmassage met jadestenen of Lomi Lomi.

De doorbloeding van het gezicht wordt verbeterd en de lymfe worden geholpen met het afvoeren van afvalstoffen die gedurende een dag zijn opgebouwd. De massage is vooral ook bij spanning en stress een uitkomst. Het geeft je niet alleen een frissere uitstraling, maar je zult ook extra lekker slapen.

De variant die intenser is zorgt ook dat het bindweefsel in het gezicht weer soepel wordt. Het is zeer geschikt bij klachten als hoofdpijn en juist de verklevingen die zullen zorgen voor rimpels worden weer losgemaakt. Rimpels verminderen en ook het krijgen van nieuwe rimpels wordt tegengegaan. Deze variant is aan te raden in kuurvorm, omdat dan het beste resultaat bereikt kan worden. De mogelijkheden van een kuur kan je bespreken en boeken bij een bezoek aan de salon. De duur van een kuur is namelijk afhankelijk van jouw wensen en conditie van je huid.

Gezichtsmassage en gezichtsbehandeling mogelijkheden

Combinatie wellnessmassage en gezichtsmassage
(Behandeling naar keuze)
ontspanningsmassage en gezichtbehandeling combinatie voordeel
  • Wellnessmassage van 45 tot 90 min of rug,- schouder en nek massage 30 min.
  • Gezichtsmassage ter ontspanning of KobiDo 15-30 min.

Bij de gezichtsmassage zit altijd een reiniging van het gezicht en een verzorgende crème na de behandeling.

Over de behandelingen
Gezichtsmassage zonder wellnessmassage
(Behandeling naar keuze)
  • Gezichtsmassage ter ontspanning of KobiDo massage 15-30 min.
  • Gezichtsbehandeling 30 – 50 min. (tijden zijn een indicatie)

Bij de gezichtsmassage zit altijd een reiniging van het gezicht en een verzorgende crème na de behandeling.

De produktlijnen

Voor de gezichtsmassages en gezichtsbehandelingen worden uitsluitend producten gebruikt die op plantaardige basis zijn en DIERPROEFVRIJ. Er kan ook gekozen worden voor een vegetarische of vegan productlijn. Waar 100% natuurlijke producten worden gebruikt en ook NIET WORDEN VERKOCHT in China. Je kunt meer lezen over de producten in het laatste nieuws; Gezichtsmassage en gezichtsverzorging dierproefvrij.